Vse podatke o zdravstvenih storitvah dobimo na enem mestu. Le z nekaj kliki lahko npr. preverimo kdaj smo dobili katerega od zVEM omedicinsko tehničnih pripomočkov (voziček, sedežna blazina, zdravila, izvid zadnjega pregleda in še mnogo mnogo več).
Dostop do vseh teh podatkov uporabnikom omogoča, brezplačen portal
zVem -zdravje vse na enem mestu. Dostopate lahko do storitev eZdravja, z možnostjo eNaročanja, eReceptov  in drugih elektronskih zdravstvenih podatkov.
Vstop v portal je mogoč s kvalificiranim digitalnim potrdilom, ki ga uporabljamo za eBančništvo. V kolikor digitalnega potrdila nimamo lahko zanj zaprosimo na upravni enoti (brezplačno storitev na primer omogoča SIGEN-CA).
Kvalificirano potrdilo je računalniški zapis z osnovnimi podatki o uporabniku, ki je elektronsko podpisan s ključem izdajatelja potrdila in se ga ne da ponarediti. Več informacij najdemo na elektronskem naslovu: www.sigen-ca.si. Po prevzemu kvalificiranega potrdila je slednjega potrebno namestiti še v brskalnik računalnika in z registracijo v portalu zVem pričnemo uporabljati storitev.