PARAPLEGIK - Dragi obiskovalci naše spletne strani! Pred nami so dolgi poletni dnevi zato bo prelistavanje poletne številke Paraplegika še toliko boljPARa JUN17 prijetno. V nekoliko spremenjeni obliki lahko preberete številne zanimive strokovne, športne, potopisne in druge prispevke.
Predsednik Zveze Dane Kastelic je v svoji kolumni omenil, da smo tudi letos Dan paraplegikov obeležili v Pacugu z odmevno  okroglo mizo na temo »Vključevanje oseb z visoko okvaro vratne hrbtenjače v domače-prilagojeno okolje in rehabilitacijo«. Na naslednji strani je tudi članek o Dnevu paraplegikov.
Sledijo strokovni članki in med njimi tudi bogat prispevek o XII. kongresu Evropske zveze paraplegikov (ESCIF), ki je med 10. in 12. majem 2017 prvič potekal v Sloveniji. V nadaljevanju lahko preberete številne in aktualne prispevke dopisnikov vseh devetih pokrajinskih društev, za njimi pa se nanizajo prispevki iz športnih in kulturnih dogodkov.
Zanimive in pestre so tudi zadnje strani, ki so namenjene dogodkom iz življenja paraplegikov in tetraplegikov ter razvedrilu.