Motoristi ATV sekcije pri Zvezi paraplegikov Slovenije so četrti moto zbor od 25. do 27 avgusta 2017 pripravili na Koroškem. Zbrali so se na Paškem Kozjaku, ki je stičišče štirih občin - Mislinje, Velenja, Vitanja in Dobrne. Po namestitvi v osnovni šoli (zaradi pomanjkanja učencev ne služi več svojemu namenu) so si privoščili dober golaž s polento, ki jo je na hitro pripravila Alenka. Pred počitkom so se še malo poveselili in se seznanili s planom vožnje, ki jih je čakala naslednji dan. Zjutraj so se podali dogodivščinam naproti. Od Slovenj Gradca jih je pot vodila, preko Sel mimo Poštarskega doma (malo težji odsek) na Uršljo goro. Po predhodnem dogovoru jim je upravnica na gori odprla zapornico in že so drveli proti vrhu, ki je visok 1699 m. Hvala upravnici Sonji, ki jim je omogočila vožnjo z ATV motorji na vrh.
Pot jih je nato vodila proti Najevski lipi, ki je pravzaprav lipovec in privablja tudi slovenske politike. Ob najstarejši lipi z največjim obsegom debla na slovenskem, so tudi naši motoristi malo poklepetali in modrovali. Pot so nadaljevali so proti Črni na Koroškem kjer se je rodila naša najboljša alpska smučarka Tina Maze. Planirana pot bi jih morala nato pri Žerjavu peljati na makadamsko pot ob obrobju Uršlje Gore proti Slovenj Gradcu, pa so se ob precejšnji utrujenosti in prašenju iz pod koles, dogovorili, da pot nadaljujejo po asfaltni cesti preko Raven do Slovenj Gradca.
Spet so dregnili jeklene konjičke, da so zabrneli proti Kopam na Pohorju. Ob prihodu na vrh je bilo tako prijetno osvežilno hladno ozračje, da so nekateri kar popadali na tla in se hladili od celodnevne pripeke, ki je jih spremljala čez dan. Eden ima črno piko, saj je kar pobegnil nazaj v naš tabor na Kozjak. Je dejal, da je preveč utrujen še za eno težko turo. Po kratkem poležavanju so po dobri uri vožnje tudi drugi prispeli v tabor. Seveda je bilo proti koncu malo bolj adrenalinsko (pravi užitek). Ob prihodu so bili vsi želni tuširanja, da so si sprali to prašno prevleko z sebe. Dobili so občutek, da so kašen kilogram lažji. Čakala jih je piknik večerja, ki sta jo pripravila Marija in Vinko. Pogrešali pa so člana, ki ima harmoniko, da bi z domačimi vižami malo popestril prijetno druženje in prepevanje.
Zdnjega jutra so se v pričakovanju novih dogodivščin,  prebudili polni energije. Spet jih je pričakalo lepo sončno jutro. Med potjo na Roglo so v Mislinji videli lepo urejene smučarske skakalnice, kjer trenirajo bodoči Prevci. Ob prihodu na Roglo so se podali naprej proti Koči na Pesku in umetnemu jezeru pri vlečnici Mašin Žaga. Tam so si privoščili počitek z okrepčilom in zaključnim s klepetom. Preživeli so prečudovit vikend z dobrimi prijatelji. Tokratno srečanje sta z vodjo ATV sekcije Gregorjem Gračnerjem pripravila Marija Krebs in Ivan Gaberšek.