Prednovoletno srecanje1 Koper18Ob iztekajočem se letu je naše društvo pripravilo prednovoletno srečanje za člane in njihove svojce. Srečanje je bilo v nedeljo, 23.12.2018 obPrednovoletno srecanje2 Koper18 14:00 uri. Najprej smo se zbrali v prostorih društva Vanganelska cesta 8. F, Koper kjer nam je predsednik društva Željko Geci v Prednovoletno srecanje3 Koper18nagovoru zaželel lepe želje in predvsem zdravja v novem prihajajočem letu. Na ogled so bila postavljena tudi najnovejša slikarska dela našega slikarja in vsestranskega umetnika Benjamina Žnidaršiča. V dobrem vzdušjuPrednovoletno srecanje4 Koper18 nas je držal kitarist-kantavtor Toni in nato smo se ob klepetu ter aperitivu preselili v bližnjo restavracijo »Emonec«, kjer smo nadaljevali s srečanjem. Za nadaljevanje veselega razpoloženja nam je igral duo Babalu s katerim se družimo že kar vrsto let. In tako smo ob plesu dobri hrani in pijači nadaljevali pozno v noč.

dpik logo40 Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso

11982