FOTOGRAFIJE

Bliža se konec leta in prav je, da ga zaključimo, kot prijatelji. V ta namen DPIK vsako leto organizira družabno srečanje. Tokrat P1010242P1010237smo se 23. Decembra 2012 družili v naših prostorih na Vanganelski v Kopru, kjer smo s kratkim kulturnim dogodkom odprli razstavo naših članov Vojka Gašperuta in Benjamina Žnidaršiča, ki sta tudi polnopravna člana mednarodnega združenja slikarjev, ki slikajo z usti ali nogami. O obeh avtorjih je spregovorila umetnostna zgodovinarka Polona Škodič. Marsikdo od naših članov je bil presenečen ob tako urejenih prostorih, ki že pomenijo pomembno pridobitev za druženje in delo. Ob tem smo se spomnili vseh, ki se nam zaradi bolezni niso mogli pridružiti, še posebno predsednika DPIK Željka Gecija, in jim zaželeli čimprejšnje okrevanje.

P1010260Druženje pa smo nadaljevali z novoletno zabava v prijetnem gostišču Emonec. Zabava na katero P1010251povabimo prijatelje in člane, je priljubljena iz več razlogov. Med letom smo veliko zdoma in neprestano nekam hitimo, zato si marsikdo med prazniki z veseljem vzame več časa za druženje. Praznovanje v prijetnem okolju, v krogu prijateljev pa je tudi priložnost za nove načrte in ideje. Sicer je novoletni čas prava vročica ob prelomnici leta. Vsem nam prinaša druženje, veselje, dobrih želja in največ vsega. Tokratno druženje je minilo ob prijetnem klepetu, dobri hrani, plesu in ob odlični glasbi.