PARAPLEGIK - Spoštovani obiskovalci naše spletne strani, prišel je praznični čas z njim pa tudi praznična številka Paraplegika. Bralci si boste lahko prebirali številne članke, razne intervjuje in različne prispevke, ki so jih pripravili para151dopisniki z vseh pokrajinskih društev Zveze.
Predsednik Zveze Dane Kastelic v svoji kolumni piše o tem, da je leto 2017 za našo organizacijo in lokalna društva potekalo po ustaljenih tirnicah, skrbi pa ga sistemska ureditev financiranja.
Preberite si tudi članek o arhitektu Matjažu Planincu, ki je po dolgih dvaintridesetih letih delovanja pri Zvezi zaključil svojo poklicno pot. Ko boste revijo prelistavali dalje boste lahko zasledili zanimive članke: o 25. Mednarodnem dnevu invalidov, Srečanje s predsedniškimi kandidati, Zaključek projekta EU kartica ugodnosti za invalide, Boris Šuštaršičizvoljen v Državni svet RS, Dajatve na motorna vozila, Razjede zaradi pritiska…
Sledijo številni prispevki o športu, naših športnikih in njihovih športnih dosežkih, ki so jih dosegli v iztekajočem se letu. V nadaljevanju pa sledijo prispevki s področja kulture in zanimivih potopisov. Zadnje strani pa so tako kot vedno namenjene razvedrilu.