FOTOGRAFIJE V nedeljo 17. januarja 2016 je bilo odigrano 4. kolo košarkarske lige ZPS SOČA OPREMA v košarki na vozičkih. Tekmovanje v športni dvorani Cerklje na Gorenjskem je v organizaciji Zveze paraplegikov Slovenije izvedlo Društvo paraplegikov Gorenjske.kosawrka g1
V prvi tekmi je bila ekipa DP Ljubljana Mercator boljša od ekipe DP Kranj, ki je zmagala z rezultatom 53 : 43. Druga tekma je pripadla RSV Kärnten, ki je premagala ekipo DP MB Palfinger Marine z rezultatom 57 : 46. V naslednji tekmi sta se pod koši srečali ekipi DP Kranj in DP Celje Thermana. V zelo izenačeni tekmi so končno zmago slavili Celjani z rezultatom 46 : 41. Četrto tekmo sta odigrali ekipi DP Novo mesto in DP Ljubljana Mercator; zmagali so Ljubljančani z rezultatom 49 : 36. V Zadnji tekmi sta se udarili ekipi DP Celje Thermana in DP Maribor Palfinger Marine; tudi ta tekma je bila zelo izenačena, vendar so Celjani na koncu strli odpor Mariborčanov in slavili z rezultatom 57 : 52.
V četrtem kolu je bilo doseženih 480 točk, kar je več kot je bilo v prejšnjem kolu.
Na tekmovanju je bil prisoten delegat lige Milan Lukan, ter vodja športa na ZPS Gregor Gračner. Za sodniško službo so poskrbeli sodniki Mitja Dečman, Nedžad Budimlić in Marko Hladnik.Za servisiranje vozičkov je poskrbel predstavnik Soča opreme d.o.o.
Vrstni red po odigranem četrtem kolu lige ZPS SOČA OPREMA je: prva je ekipa DP Ljubljana Mercator, druga RSV Kärnten, tretja DP Celje Thermana, četrta DP Kranj, peta DP Maribor Palfinger Marine; zadnja na lestvici je ekipa DP Novo mesto.