Proste termine za počitnikovanje v hišicah v Čatežu lahko rezervirate skozi celo leto in ne samo v času razpisov. Na spletni strani Zveze paraplegikov Slovenije kliknite na utripajoče okence – TURIZEM – INFORMACIJE in poiščite podatek o prostih terminih v posameznih hišicah.catezke 2016
Hišice vam nudijo vse udobje. Čaka vas povsem opremljena kuhinja, dnevna soba s TV sprejemnikom, spalnica, prilagojene sanitarije in lepa terasa, kjer lahko spečete tudi specialitete na žaru. Dve hišici imata po štiri ležišča (v eni je bolniška postelja), dve pa po pet. Vse so klimatizirane.
Termalna voda je vir zdravja in Terme Čatež jo uporabljajo v zdravstveni dejavnosti. Seveda pa so to naravno bogastvo izkoristili tudi za kopanje v številnih hotelskih bazenih in Termalni rivieri. Pri vrtini ima voda od 42 do 63 stopinj Celzija. Ob številnih toboganih in igralih bodp posebej navdušeni otroci.
Čatež je tudi odlično izhodišče za številne izlete po bližnji in daljni okolici. Zapeljete se lahko po vinski cesti, obiščete grad Mokrice, Kostanjevico, znamenite repnice in še vrsto drugih zanimivosti.