PARAPLEGIK

Drage bralke, spoštovani bralci, pred vami je septembrska številka naše revije PARAPLEGIK. Tudi ta je v obsežni vsebini pestra in zanimiva, bogatijo pa jo številne fotografije.
para-118

V tokratni številki smo precej pozornosti posvetili varnosti v cestnem prometu, projekt pa poimenovali - »NAJBOLJŠI VOZNIK, VAREN IN VARČEN.« Zanimiv je prispevek o vseslovenskem srečanju, ki smo ga v jubilejnem letu za člane pripravili v Žalcu. Preberite intervju s priznanim strokovnjakom nevrologom doc. dr. Simonom Podnarjem. Med drugim pišemo še o: srečanju novih članov v Pacugu, Cyriaxovi metodi v fizioterapiji, zakonu o osebni asistenci, posebnem socialnem dodatku ter o dogodkih, akcijah in dejavnostih v vseh devetih pokrajinskih društvih. V teh prispevkih boste resnično prebrali veliko zanimivega.
Seveda smo kar nekaj strani posvetili športu in športnih dosežkih naših športnikov. Omenimo naj prispevek o naših ribičih, ki so ponovno postali svetovni prvaki in avanturnih vožnjah naših ATV-ejevcev. Tu so še strani namenjene kulturi in kulturnim dnevom v Pacugu, kar pa je posebej razveseljivo – v tej številki je kar nekaj potopisov naših članov. Poskrbeli smo tudi za razvedrilo, sicer pa kliknite na povezavo in se sami prepričajte.