FOTOGRAFIJE

Pestre, zanimive in ustvarjalne Dneve kulture invalidov 2009 je na večernih prireditvah v petek 4. septembra zaključil kantavtor Adi Smolar. Adija res ni treba posebej predstavljati, saj ga skoraj prav vsak pozna, še posebej pa njegove izvirne in duhovite pesmi. Saj ne vemo katera je boljša. Tista »Je treba delat« ali »Rolica papirja,» ki lahko kot nepomembna rolica marsikoga osreči, ali »Daleč, daleč je za naju pomlad« ali »Bog ne daj, da bi crknu televizor« ali »Jaz sem malo nor« ali »Klinc pa lepota« ali »Joj mene« in še in še.
No, tokrat je kar številnemu in hvaležnemu občinstvu predstavil širok izbor svojih najbolj popularnih »komadov,« ki smo vsakega posebej nagrajevali z bučnim aplavzom. Ob tem je pripomnil kako lepo je živeti v deželi kot je Slovenija in da je treba vzgajati tudi našo zlato mladino, da jo bo znala ceniti in ljubiti.
Adi, ki je med pevci eden največjih humanistov, nam je resnično, pripravil enkraten in nepozabno lep zabavno glasbeni večer.

Zadnji dan bivanja v soboto, 5. septembra se je kar 8 udeležencev našega slikarskega druženja prijavilo na EX TEMPORE Piran 2009. Na razstavo so se uvrstili:
Boris Šter, Izidor Jalovec in Stojan Rutar.