omwPri OMV Slovenija si vedno prizadevajo, da bi prav vsem njihovim gostom - tudi tistim, ki zaradi invalidnosti včasih potrebujejo pomoč - ponudili storitve na najvišjem nivoju. Zato so prisluhnili željam in potrebam posameznikov, ki se zaradi gibalne oviranosti pri obisku njihovih bencinskih servisov srečujejo z nevšečnostmi. Skladno z njihovo zavezo »We Care More« so pričeli z uvajanjem učinkovitega sistema, ki bo do invalidnih oseb veliko prijaznejši.
Na vsa točilna mesta po bencinskih servisih OMV v Sloveniji so namestili nalepke s telefonsko številko za pomoč invalidom. Po klicu na navedeno številko do točilnega mesta pristopi zaposleni in gostu nudi vso ustrezno pomoč pri točenju goriva ter nakupu izdelkov ali drugih storitev. S tem želijo poskrbeti, da bo tudi za gibalno ovirane osebe vsak postanek na njihovih bencinskih servisih potekal nemoteno in v prijaznem duhu. Za lažjo predstavo lahko na fotografiji pogledate kje je nalepka na točilnih mestih nalepljena.
Z aktivnostmi, ki jih izvajajo znotraj njihove nove usmeritve »We care more«, postavljajo  na prvo mesto zadovoljstvo gostov in njihovo dobro počutje ob obisku bencinskih servisov.
Če imate kakršenkoli predlog, kako njihove storitve za invalidne osebe še izboljšati, vam bodo z veseljem prisluhnili. Posredujte ga na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..