goldw1Vsem, ki ste se 4. junija 2016 nameravali udeležiti tradicionalnega izleta z GoldWing motoristi, sporočamo, da je izlet zaradi bolezni organizatorja in tudi nekoliko negotovega vremena, prestavljen.
Načrtovali smo, da bi se prvo junijsko soboto zbrali pred Zavodom Ars Viva v Podcerkvi v Loški dolini in se z mogočnim Hondami popeljali na tradicionalni peti izlet. Vmes je posegla višja sila, zato smo izlet prestavili na jesenski čas.
Bliža se junij in s tem tradicionalni izlet z mogočnimi Gold Wing motorji. Nepozabno ParaWing srečanje bo 4. junija 2016 v Podcerkvi v Loški dolini, goldw3tudi tokrat pa ga pripravljata Samo Glavan in Jani Trdina.
Na tem izletu lahko sodelujete brez predhodnega znanja ali opravljenega izpita za motorista, saj imamo za ta namen priskrbljenih dovolj izkušenih in odgovornih voznikov - motoristov. Namenjen je nam paraplegikom in tetraplegikom, ki bi želeli okusiti radosti vožnje z enoslednim vozilom. »Zapomnite si, da je Honda ONA ali lady, zato se do nje obnašamo spoštljivo.»
Potrebna oprema: Najboljši je sistem »čebule«. To pomeni, da si lahko po potrebi oblečete ali slečete oblačila. Predvsem pa poskrbite za jakno, ki zadrži veter. Kar se tiče čelad, ali vsaj podkap, prosimo, da si jih priskrbite sami, računamo pa lahko tudi na Združenja Gold Wing Slovenija. Prijavite se do 31. maja 2016 - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., dodatne informacije 041 799 188. Vsekakor pa poglejte VABILO