PARAPLEGIK - Dragi obiskovalci, poletja je konec, začeli so se turobni deževni dnevi in zato je mogoče čas, da preberete prispevke, ki so jih pripravili par okt2016dopisniki iz vseh pokrajinskih društev za jesensko številko glasila Paraplegik.
Predsednik zveze Dane Kastelic v svoji kolumni piše o pomemnosti sofinanciranja socialnih programov, nekaj besed pa je namenil tudi našim paraolimpijcem. Sledijo članki o delovanju zveze in strokovnem nadzoru nad izvajanjem posebnih socialnih programov, preležaninah in delodajalčevih ugodnostih pri zaposlitvi invalida.
V nadaljevanju si preberite vse o delu društev, veliko člankov pa je namenjenih športu. Predvsem vse o 15. paraolimpijskih igrah v Riu, dobitnikoma zlate in srebrne medalje, 47. memorialu prof. Bojana Hrovatina, košarkaših in njihovem obstoju v skupini B…
Sledijo strani namenjene kulturi in našim slikarjem, ki so zelo dejavni na likovnih kolonijah in delavnicah. Zadnje strani pa so tako kot vedno namenjene raznim potopisom in razvedrilu.