Prvi dogodek, ki ga v letošnji sezoni pripravlja Doma paraplegikov Pacug, je TENIS RELAX VIKEND na obali. Turnir bo 23. in 24. aprila 2017 od 11. do 15.dp tenis ure potekal na tenis igriščih Marina v Portorožu. Če ste vnet tenisač ali pa načrtujete vikend oddih v Portorožu, vam v domu priporočajo, da združite oboje in se jim pridružite. V vseh prednostih igranja tenisa boste v vikendu uživali po ugodnejši ceni 65 €. Prav tako so prisrčno vabljeni tudi vaši navijači in družinski člani. Paket zajema nočitev z zajtrkom, uporabo tenis igrišča in pozno kosilo ob tenis igrišču. Izvedli ga bodo le ob prijavi najmanj štirih igralcev in lepem vremenu.
Prijave sprejemajo do 13. marca 2017 na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., dodatne informacije dobite tudi na številki 031 348-841.
Turnir bo potekal  v bližini morja, lahko se boste sprostili ob morski klimi in se domov vrnili razgibani in prijetno utrujeni.

dpik logo40 Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso