thumb_aquileia05052006.jpg Kulturna dejavnost paraplegikov opogumlja thumb_1samostojna-dragica.jpgvse tiste, kateri doživljajo njim podobno usodo ter izobražuje ostale. Kulturna dejavnost se v društvu izvaja glede na interese članov, izražajo pa se v končnih izdelkih, kot so slike, izdaje knjig, filografije, ročna dela,...Organiziramo skupinske oglede kulturnih prireditev in razstav. zaradi arhetekturnih ovir se lahko udeležujemo ali organiziramo kulturnih prireditev na svojih - naših srečanjih le organizirano in posamično.
thumb_VRTEC_fiumicello.jpg

 • Domače aktivnosti Organizacija, soorganizacija in udeležba na razstavah in likovnih delavnicah širom po Sloveniji. V letošnjem letu je bila po dolgih letih organizirana likovna delavnica v Semiču z namenom vključevanja mladih in novih interesentov za likovno dejavnost.Poleg tega je navezava z Zvezo likovnih društev Slovenije pomagala, da lahko sodelujemo z vsemi potrebnimi strokovnjaki in institucijami - ustanovami.

  thumb_ZG2-2006.jpg
 • Mednarodne akitivnosiNaši člani sodelujejothumb_knjiga_beno.jpgna mnogih mednarodnih razstavah, ki jih organizira društvo ( zadnje februarja 2000 na konzulatu v Celovcu) ali likovnih razstavah in delavnicah, ki jih organizira Mednarodna zveza slikarjev, ki rišejo z usti (zadnje maj 2001 v Budimpešti). Tesno sodelujemo tudi z kulturno dejavnostjo Zveze paraplegikov Slovenije.

   

 • NAŠE PROJEKTE PODPIRAJO:

  po-obcina

  jskd