+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

»NOV VETER V PARAPLEGIKU«

uredniski

Dosedanja urednica Mirjam Kanalec se poslavlja, Paraplegika bo v prihodnje urejala Barbara Slaček

uredniskiV prostorih Zveze se je 10. novembra na redni seji sestal Uredniški odbor glasila Paraplegik, prisotni pa so bili tudi dopisniki pokrajinskih društev, lektorica in predsednik zveze. Člani in dopisniki so bili ob novici, da dosedanja urednica zaključuje urednikovanje nekoliko presenečeni, zadovoljni pa, da bo mesto glavne in odgovorne urednice prevzela Barbara Slaček. Barbara je namreč zelo vešča tovrstnega dela, zato smo prepričani, da bo delo predhodnice uspešno nadaljevala.
To pa ne bo prav lahko, ker je Kanalčeva glasilo pripeljala do zavidljivega nivoja. Primerja se namreč lahko z revijalno obliko. Toda vsi člani upravnega odbora, lokalni dopisniki in predsednik Zveze so novi urednici obljubili vso pomoč in podporo. Prav gotovo pa bo ob »novem vetru« v glasilu prišlo do novih oblik in vsebin. Mirjam Kanalec mesto urednice zapušča zaradi preobilice dela in drugih zadolžitev
V nadaljevanju seje, ki jo je vodila še Mirjam Kanalec, so člani UO in dopisniki razpravljali o vsebini glasila in posamičnih zadolžitvah. Prispevke za prednovoletno  številko (uredila jo bo še Mirjam) pošljite čim prej in ne odlašajte do zadnjega trenutka. S tem boste še posebej olajšali delo lektorici Janji Rak, ki vaše prispevke lektorira od 130 številke naprej.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd