+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

Kultura

Kulturna dejavnost paraplegikov opogumlja vse tiste, kateri doživljajo njim podobno usodo ter izobražuje ostale. Kulturna dejavnost se v društvu izvaja glede na interese članov, izražajo pa se v končnih izdelkih, kot so slike, izdaje knjig, filografije, ročna dela,…Organiziramo skupinske oglede kulturnih prireditev in razstav. zaradi arhetekturnih ovir se lahko udeležujemo ali organiziramo kulturnih prireditev na svojih – naših srečanjih le organizirano in posamično.

Domače aktivnosti Organizacija, soorganizacija in udeležba na razstavah in likovnih delavnicah širom po Sloveniji. V letošnjem letu je bila po dolgih letih organizirana likovna delavnica v Semiču z namenom vključevanja mladih in novih interesentov za likovno dejavnost. Poleg tega je navezava z Zvezo likovnih društev Slovenije pomagala, da lahko sodelujemo z vsemi potrebnimi strokovnjaki in institucijami – ustanovami.

Mednarodne akitivnosi na mnogih mednarodnih razstavah, ki jih organizira društvo (zadnje februarja 2000 na konzulatu v Celovcu) ali likovnih razstavah in delavnicah, ki jih organizira Mednarodna zveza slikarjev, ki rišejo z usti (zadnje maj 2001 v Budimpešti). Tesno sodelujemo tudi z kulturno dejavnostjo Zveze paraplegikov Slovenije.

NAŠE PROJEKTE PODPIRA:

jskd

Previous

Next


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd