+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

AKCIJA KLIKNI DONIRAM

basket_drustvo_paraplegikov_480x60

Spoštovani!

 

Društvo paraplegikov Istre in Krasa za svoje delovanje išče vse vrste dodatnega financiranja svojih programov in tako je na spletnem portalu www.donacije.si objavljena akcija Klikni! Doniramo.

 

Akcijo lahko širite tako, da z dvojnim klikom na link Klikni! Doniramo pošljete svojim članom in prijateljem preko spleta naprej. Klik z istega IP naslova šteje vsakih 24 ur.

Lahko jo pošljete preko vaše e-pošte tako, da kopirate povezavo do akcije.

  basket_drustvo_paraplegikov_480x60

 http://www.donacije.si/default.cfm?Jezik=Sl&Kat=09&Akcija=17&KatX=09 

V »nogo/podpis« vaše e-pošte lahko objavite sporočilo:

 

S klikom na zgornjo povezavo lahko vsak dan znova pomagate in sodelovanjem v nagradni igri …….

 

Hvala za vaš klik!¨

  

  

Podpredsednik DPIK

Benjamin Žnidaršič

Opis:


V Sloveniji začel delovati nov sistem Donacije.si, katerega jedro predstavlja spletni portal Donacije.si. Sistem Donacije.si je izdelan z namenom, da ponudi neprofitnemu in profitnemu sektorju orodja za širjenje informacij, pridobivanje donatorjev in sponzorjev ter učinkovit sistem dodatnega oglaševanja .

Poslovni koncept izhaja iz spoznanja, da lahko društva, zavodi, fundacije, različna podjetja in družbe s pomočjo sistema Donacije.si in njihovih orodij pridobijo donatorje in sponzorje, podjetja pa z donatorsko in sponzorsko politiko pridobijo na povečanju prodaje svojih izdelkov in storitev.
 

Klikni! Doniramo je nova, izvirna tehnika pridobivanja pozornosti uporabnikov spleta. Temelji na družbeni odgovornosti podjetja, ki v zameno za poljubno donacijo izbranemu društvu, ustanovi, zavodu ali posamezniku (npr. športniku, umetniku, nadarjenemu študentu) trži svoje ime, proizvode ali storitve. Podjetje nameni organizaciji ali posamezniku poljuben znesek donacije, ki pa si jo bo moral le-ta “priklikati”. Na portalu se ob donirancu objavi oglasno pasico “Klikni! Doniramo”, ki obiskovalce spleta poziva h kliku za donacijo. Na pasico nato klikajo uporabniki spleta (npr. člani tega društva, prijatelji, sodelavci, …), da bi s tem povečevali znesek donacije. Povezavo do akcije lahko člani, prijatelji, simpatizerji društva, itd, prek e-pošte, omrežij Facebook, Myspace, različnih forumih, itd, posredujejo naprej.
»Klik« na pasico oziroma povezavo pomeni , da je obiskovalec kliknil na oglasno sporočilo in njegovo seznanitev z njim dokazal odgovorom na vprašanje in z vpisom zahtevanih podatkov na portal.

 

 

S spoštovanjem

 

Matej Rotovnik


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd