+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

DOBRODELNI NOGOMETNI TURNIR »gol za Edija«

Spoštovani,

Vsem, ki smo prisotni v športu, še posebaj pa povezani z nogometom, je verjetno znana situacija, v kateri se je Edi Pobega znašel po hudi nesreči pred slabim letom. Glede na to, da obstaja možnost, da bi se Ediju s pomočjo operativnega posega v Nemčiji bistveno izboljšalo zdravstveno stanje, vendar je operativni poseg velik finančni zalogaj, se je porodila ideja o organizaciji dobrodelnega nogometnega turnirja »Gol za Edija«. Za organizacijo sva se po kratkem posvetu odločila skupaj z g. Matkovič Valterjem, glede na to, da sva bila podobnih idej. Tako smo že dobili potrdilo o udeležbi na turnirju s strani veteranov nekdanjega nogometnega velikana FK Crvena Zveza, v pogovorih smo z nogometaši »zlate generacije« reprezentance Slovenije, povabili bomo nekdanje nogometaše NK Koper, ki so skupaj z Edijem igrali in mlajše veterane Kopra, ekipo NK Koper kadeti iz leta 1997 ter FC Bonifika, kjer je bil Edi prisoten v trenerski vlogi. Poleg vseh že prej omenjenih ekip, bo sestavljena tudi ekipa »Edijevi prijatelji«, katero bodo sestavljali nekateri znani športniki, znane osebnosti, glasbeniki, politiki in pa nekateri člani sedanje reprezentance Slovenije, v kolikor jim bo čas in obveznosti to dopuščale.

Sam turnir se bo odvijal v ponedeljek, 13.06.2011 s pričetkom ob 17 uri na stadionu ŠRC Bonifika in bo trajal približno do 20 ure, odigrane bodo 3 tekme, vsaka 2 x 30 minut. Nato se bo dogajanje preselilo na parkirišče ob stadionu, kjer bo postavljen manjši šotor. Po turnirju bo sledila manjša pogostitev za vse udeležnece turnirja, za gledelce bo pa organiziran koncert z glasbeno skupino.

Naj omenim, da smo ob predstavitvi ideje na Mestni občini Koper tako s strani župana, g. Popoviča, kakor tudi vseh ostalih naleteli na zelo pozitiven odziv in veliko podporo. Poleg tega bo turnir organiziran skupaj z Bellavita bar – om, kateri bo prevzel del organizacije po turnirju v zato namenjenem prostoru ob stadionu. Brez oklevanja so nam ob predstavitvi zamisli priskočili na pomoč tudi v FC Koper ter nama ogromno pomagali pri sami organizaciji turnirja.

Sam nogometni turnir je dobrodelne narave in je organiziran z namenom zbiranja prostovoljnih prispevkov za Pobego Edija. V času do turnirja je mogoče sradstva za operativni poseg nakazati na transakcijski račun DRUŠTVA PARAPLEGIKOV ISTRE IN KRASA. Transakcijski račun 10100-0034623369 odprt pri Banki Koper, uporabi se obvezno sklic 100, kar pomeni da bodo sredstva namenjena Ediju.

Prosimo Vas, da nam z Vašo pomočjo pomagate zbrati čim več finančnih sredstev, da omogočimo Ediju operativni poseg in s tem drastično izboljšanje zdravstvenega stanja po hudi nesreči.

Naj Vas in celoten kolektiv Istrabenz – a d.d. vljudno povabim, da si v ponedeljek, 13.06.2011 vzamete čas in si ogledate dobrodelni nogometni turnir »gol za Edija«.

Že vnaprej se Vam za vašo pomoč zahvaljujemo in Vas lepo pozdravljamo.

S spoštovanjem,

MATKOVIČ Valter

AVBELJ Tilen


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd