+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

LIKOVNIKI USTVARJALI NA GORENJSKEM

slik kr

Na Dan državnosti so na Društvu paraplegikov Gorenjske gostili slikarje Likovne sekcije pri Zvezi paraplegikov. Pod mentorskim vodstvom Jožeta Potokarja – Cvrča so se likovni umetnik izpopolnjevali v akrilu in olju na platnu ter slik krrisbi. Na delavnici je sodelovalo več kot deset slikarjev iz pokrajinskih društev Zveze in njihovih prijateljev. Svoja dela so razstavili na ploščadi pred društvom. Številni mimoidoči so si z zanimanjem ogledali njihova dela in ustvarjanje, najmlajši obiskovalci pa so z veseljem tudi slikali in risali.
V fotografski objektiv je spomine na druženje in ustvarjanje ujel fotograf Andraž Muljavec. Skupaj z mentorjem pa sta jim predstavila tudi osnove kompozicije, ki je pomembna tako za slikarje, kot za fotografe.  Zbranim je v pozdravnem nagovoru dobrodošlico zaželel predsednik Društva Peter Robnik.
Tokratno, že 11. likovno delavnico, ki jo vsako leto v juniju organizira Društvo paraplegikov Gorenjske, je s sofinanciranjem podprl Javni sklad za kulturne dejavnosti RS.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd