+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

NOVA ŠTEVILKA REVIJE PARAPLEGIK

para-118

PARAPLEGIK

Drage bralke, spoštovani bralci, pred vami je septembrska številka naše revije PARAPLEGIK. Tudi ta je v obsežni vsebini pestra in zanimiva, bogatijo pa jo številne fotografije.
para-118

V tokratni številki smo precej pozornosti posvetili varnosti v cestnem prometu, projekt pa poimenovali – »NAJBOLJŠI VOZNIK, VAREN IN VARČEN.« Zanimiv je prispevek o vseslovenskem srečanju, ki smo ga v jubilejnem letu za člane pripravili v Žalcu. Preberite intervju s priznanim strokovnjakom nevrologom doc. dr. Simonom Podnarjem. Med drugim pišemo še o: srečanju novih članov v Pacugu, Cyriaxovi metodi v fizioterapiji, zakonu o osebni asistenci, posebnem socialnem dodatku ter o dogodkih, akcijah in dejavnostih v vseh devetih pokrajinskih društvih. V teh prispevkih boste resnično prebrali veliko zanimivega.
Seveda smo kar nekaj strani posvetili športu in športnih dosežkih naših športnikov. Omenimo naj prispevek o naših ribičih, ki so ponovno postali svetovni prvaki in avanturnih vožnjah naših ATV-ejevcev. Tu so še strani namenjene kulturi in kulturnim dnevom v Pacugu, kar pa je posebej razveseljivo – v tej številki je kar nekaj potopisov naših članov. Poskrbeli smo tudi za razvedrilo, sicer pa kliknite na povezavo in se sami prepričajte.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd