+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

REHACARE SEJEM V DÜSSELDORFU

27. septembra 2014 se je zaključil štiridnevni REHACARE sejem v Düsseldorfu, ki so se ga za širjenje ponudbe in iskanja novih rešitev in izdelkov medicinskih pomagal za svoje uporabnike, udeležili tudi predstavniki dejavnosti »Invalid za invalida.« REHACARE je vodilni mednarodni sejem za rehabilitacijo in preventivo na področju medicinske rehabilitacije ter vključenosti in varstva invalidnih oseb. Z več kot 30 let izkušenj in obsežnimi izkušnjami na trgu so idealna platforma za vsakogar s posebnimi potrebami ali zahtevami zaradi invalidnosti ali kroničnih bolezni, kot tudi za starejše osebe.
Kakovost in raznolikost razstavljavcev se odraža v številnih “tematskih parkih”, informativnih dogodkih, predstavnikih industrije, ponudnikih storitev ter neprofitnih razstavljavcev.
Več kot 800 nacionalnih in mednarodnih razstavljavcev je predstavilo kombinacijo demonstracije izdelkov in celovitih sistemskih rešitev, kot tudi širok nabor informacij v obliki seminarjev in delavnic.
Poleg že bolj ali manj znanih večjih ponudnikov invalidskih vozičkov je bilo zaslediti veliko novosti s področja avtomobilske industrije in nekaj novosti za uporabnike električnih invalidskih vozičkov. Kar smo pogrešali je bila ponudba sanitarnih pripomočkov in sedežnih blazin. Ponovno smo zasledili veliko ponudb proizvajalcev iz držav daljnega vzhoda, pogrešali pa smo tudi raznolikost s področja delovne terapije in predstavnikov nevladnih organizacij.
Letošnji sejem je postregel s kar nekaj stojnicami s turistično ponudbo za prilagojeno dopustovanje, nismo pa zasledili nobene novosti s področja športa.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd