+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

REVIJA PARAPLEGIK – NOVA ŠTEVILKA NOVA UREDNICA

par140

PARAPLEGIKBralci pomladansko številko revije PARAPLEGIK že z zanimanjem prebirajo. Z zanimanjem zato, ker jo je uredila nova urednica Barbara Slaček. Novi urednici lahko samo čestitamo. par140Krstna številka ima vse dobre lastnosti. Je pestra, zanimiva, vsebinsko bogata, ima pa še nekaj dodatne svežine. Obdržati ali pa še nadgraditi nivo, ki ga je imel Paraplegik pod taktirko prejšnje urednice, ni lahko. Ob tem imajo zasluge tudi dopisniki, ki tudi novi urednici stojijo ob strani.
V tej številki lahko v rubrikah: Uvodne besede, Delo zveze, Mreženje, Strokovno, V središču, Delo društev, Šport, Kultura, Iz življenja in na straneh za razvedrilo, prebere vrsto zanimivih, aktualnih in koristnih prispevkov. Vsebino nazorno dopolnjujejo tudi fotografije.
Vsekakor pa so med zanimivejšimi prispevki informacije o gradnji nastanitvenega dela Doma paraplegikov Pacug, prispevek o osebni asistenci, aktivnostih podjetja Easy Moving, Svetovnem teku, sprejemu pri predsedniku vlade in predsedniku Državnega zbora, strokovnih prispevkih, predpisovanju medicinskih pripomočkov… Zanimiv je tudi intervju z inštruktorjem potapljanja .
V nadaljevanju boste prebrali kaj se je v tem času dogajalo v društvih paraplegikov ter na športnem in kulturnem področju. Urednica je nekaj strani namenila tudi razvedrilu.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd