+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

ROČNI KOLESARJI – ZAPELJIMO SE SKUPAJ

roc-kol

roc-kolVse več naših članic in članov ima ročna kolesa. Nekateri z njimi tekmujejo, nekateri pa se z njimi vozijo le rekreativno. Ročno kolesarstvo je tudi paraolimpijska disciplina.
Pri Zvezi paraplegikov Slovenije bi radi to lepo športno panogo nekoliko razširili, zato 23. maja nekje v osrednji Slovenije pripravljamo vseslovensko srečanje ročnih kolesarjev. Zapeljali se boste po trasi, ki bo primerna za vse. Predvsem pa bo to prijetno rekreativno druženje. No, iz množičnosti pa se rodi tudi tekmovalni šport. Radi bi se tudi prešteli in vključili v Sekcijo ročnih kolesarjev pri ZPS.
Športni referenti društev! Vi najbolje poznate ročne kolesarje v vašem društvu zato poskrbite, da bodo vaši tovrstni športniki ali rekreativci seznanjeni s to akcijo. Če se iz kakršnih koli razlogov ne boste udeležili prvega srečanja pa vsaj sporočite, če imate ročno kolo. Lahko pa se prijavite tudi tisti, ki teh koles nimate in bi se mogoče samo malo zapeljali.
Prijave zbirajo do konca aprila vodja rekreativnih ročnih kolesarjev Anka Vesel – anka.vesel@gmail.com,  vodja športa pri Zvezi Gregor Gračner – gregor.gracner@zveza-paraplegikov.com in Žiga Breznik – monoskiklub@gmail.com. Čim prej se prijavite!


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd