+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

SPOMLADANSKA ŠTEVILKA PARAPLEGIKA

dpp par m 2017

 PARAPLEGIKDrage obiskovalke in obiskovalci spletne strani! V deželo je prišla pomlad in z njo tudi spomladanska številka revije Paraplegik, ki jo lahkodpp par m 2017 prebirate tudi na spletu. Tokratna številka bo postregla z veliko zanimivimi članki in intervjuji, ki so jih pripravili dopisniki iz vseh pokrajinskih društev Zveze.
Predsednik Zveze Dane Kastelic je v svoji kolumni poudaril, da smo slovenski invalidi po petnajstih letih različnih obljub s strani politike vendarle dobili Zakon o osebni asistenci.
V nadaljevanju si preberite tudi vse o drugi seji skupščine Zveze, kjer so delegati sprejeli dva poslovnika ter številne strokovne prispevke in intervjuje. Med njimi  
prispevek o dvanajstem kongresu ESCIF, ki bo prvič v Sloveniji in bo potekal v  našem domu v Pacugu, članek o Pomurskem sejmu Medical, zaposlitveni info točki, oskrbi oseb z visoko okvaro hrbtenjače …
Na straneh namenjenih kulturi je veliko napisanega o prestižni razstavi v Louru v Parizu, kjer je razstavljal tudi naš slikar Vojko GašperutGašper. V nadaljevanju pišemo o njegovih začetkih in uspehih .
Veliko strani je namenjenih športu in našim športnikom ter njihovim športnim dosežkom. Preberite tudi potopisne prispevke, zadnje strani pa so tudi tokrat rezervirane za razvedrilo.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd