+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

STRELJANJE 4. KOLO MURSKA SOBOTA ZAKLJUČEK SEZONE

Streljanje1 M.Sobota18

V sredo, 21. marca 2018 so strelci s 4. kolom zaključili strelsko ligo ZPS za sezono 2018. Tekmovanje, ki je potekalo v prostorih TVD Partizana v Murski Soboti, je organiziralo društvo DPPP skupaj z Zvezo paraplegikov Slovenije. Udeležilo pa se ga je 27 strelcev iz sedmih regijskih društev ZPS. Za pravilen potek tekmovanja sta skrbela sodnika Štefan Balaško in Štefan Majc.
Po končanem tekmovalnem delu je v bližnjem gostišču potekala razglasitev rezultatov in podelitev medalj in pokalov. Pred samo podelitvijo je zbrane pozdravil predsednik domačega društva Stanko Novak in vsem čestital za odlične rezultate ter nato skupaj s športnim referentom Francem Borovnjakom in predstavnikom za strelstvo na ZPS Robertom Žerovnikom podelil medalje najboljšim strelcem lige ZPS v posameznih konkurencah ter pokale najboljšim ekipam letošnje sezone.
V strelski sezoni 2018 je v konkurenci paraplegikov osvojil prvo mesto Jožef Franc DP Prekmurja in prlekije, ki je premagal drugouvrščenega Zdenka Lileka iz DP Podravja, tretjeuvrščeni pa je bil naš član Srečko Petkovšek iz DP Istre in Krasa.
V konkurenci tetraplegikov so na prvih treh mestih sezono 2018 zaključili; Leon Jurkovič na prvem mestu, Slavko Dunaj na drugem mestu in Franc Baum na tretjem mestu vsi iz DP Prekmurja in Prlekije.
Tekmovalci so se pomerili še v streljanju z zračno pištolo, kjer so slavili Ivica Vukadin iz DP Gorenjske na prvem mestu, Robert Žerovnik iz DP ljubljanske pokrajine na drugem mestu in Franc Borovnjak DP Prekmurja in Prlekije na tretjem mestu.
Tako kot že nekaj zadnjih let je tudi letos v ligi ZPS dosegla prvo mesto ekipa DP Prekmurja in Prlekije. Na drugem mestu je bila ekipa DP ljubljanske pokrajine in tretjeuvrščena ekipa DP Jugozahodne Štajerske. Naša ekipa DP Istre in Krasa se ni udeležila 3. kola v Slovenski Bistrici zaradi vremenskih razmer in pa pokvaril se nam je tudi kombi zato je bil skupni rezultat slabši.
Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate.
Streljanje1 M.Sobota18Streljanje2 M.Sobota18Streljanje3 M.Sobota18Streljanje4 M.Sobota18Streljanje5 M.Sobota18Streljanje6 M.Sobota18


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd