+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

TRADICIONALNI TENIŠKI TURNIR

tenis l

FOTOGRAFIJEV Križah je 4. septembra 2016 potekal tradicionalni teniški turnir mešanih dvojic  Zdravilišča Laško in Zveze paraplegikov Slovenije. Turnir je že dvajsetič zapored pripravilo Društvo tenis lparaplegikov Gorenjske. Tekmovalce in spremljevalce je v uvodnem nagovoru pozdravil predsednik Peter Robnik.
tenis l 1Za tenisače paraplegike so tekmovali: Mojca Tomažin, Sašo Rink, Peter Robnik, Zdravko Eržen in Klemen Lokar, za Zdravilišče Laško pa Damjana Damiš, Simon Vrečko, Primož Jurak in Grega Sevnik. Po žrebu parov so se odvila predtekmovanja, najboljši pa so se potem pomerili za končne uvrstitve.
Po zelo razburljivem finalu sta slavili Mojca Tomažin in Damjana Damiš, ki sta premagali Zdravka Eržena in Simona Vrečka. V tekmi za tretje mesto sta zmagala  Klemen Lokar in Grega Sevnik.
Ob podelitvi priznanj in nagrad, ki jih je podelil Peter Robnik, je zbrane pozdravila tudi predstavnica zdravilišča Laško Cvetka Jurak, ki pri teh turnirjih sodeluje že od samega začetka.
Turnir sta si ogledali tudi predsednica in podpredsednica Društva paraplegikov Ljubljanske pokrajine Mirjam Kanalec in Mojca Burger.
Ob zaključku pa še zahvala donatorjem: Zvezi paraplegikov Slovenije, Krajevni skupnosti bratov Smuk, Zavarovalnici Tilia d.d., Arc d.o.o., Eurocom d.o.o., Tengo tenis, Zlatarni Celje d.d., Tenis klub Tržič in Lentismedu.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd