+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

ZLATI GRB IN PRIZNANJE ZA NAJ HOSTEL BENJAMINU ŽNIDARŠIČU

Naš predsednik Društva paraplegikov Istre in Krasa Benjamin Žnidaršič je ob prazniku Občine Loška dolina že v oktobru prejel Zlati grb za izjemne dosežke na gospodarskem, kulturnem, razvojnem, vzgojno-izobraževalnem, športnem, naravovarstvenem, humanitarnem in prostovoljnem področju, 13. novembra 2023 pa še prestižno priznanje za Naj Hostel v Sloveniji 2023.
Dogodek je potekal v Hotelu Perla v Novi Gorici, kjer je ob odsotnosti direktorja Benjamina Žnidaršiča (zdravstvene težave) priznanje prevzela Tjaša Intihar, vodja hostla in koordinatorka projektov. Ob tem je poudarila: »Ta nagrada je rezultat trdega dela, predanosti in strasti, ki jo vsak dan vlagamo v delo v Youth Hostel Ars Viva. Ponosni smo, da smo postali prejemniki te ugledne nagrade, ki nas spodbuja k nadaljnjemu izboljševanju in nenehnemu zagotavljanju visokih standardov gostoljubja.«
Youth Hostel Ars Viva je prestižno priznanje za Naj Hostel v Sloveniji 2023 prejel ob natečaju Turistične zveze Slovenije z naslovom – »Moja dežela – lepa in gostoljubna 2023.« Hostel s ponosom nosi laskavi naziv in se zavezuje k nadaljnjemu razvoju ter k ustvarjanju nepozabnih trenutkov za vse svoje goste. To priznanje je le še dodaten motiv za nadaljnje trdo delo.
Youth Hostel Ars Viva se nahaja na idilični lokaciji v vasici Stara cerkev blizu Starega trga v Loški dolini. Seveda ni treba posebej poudarjati, da je celoten hostel z vsemi prostori brez najmanjših arhitekturnih ovir in tako dostopen gostom na invalidskih vozičkih. izkazal se je za vrhunski primer odličnosti in gostoljubja v slovenskem hostelskem prostoru. To priznanje je rezultat predanosti in truda celotne ekipe, ki vsak dan ustvarja izjemno izkušnjo za svoje obiskovalce.
Ekipa Youth Hostel Ars Viva bi se rada zahvalila vsem gostom, ki so s svojim obiskom omogočili njegov uspeh. Obiskovalci so ključni del uspeha hostla, saj prinašajo raznolikost in živahnost v skupnost ter soustvarjajo izjemno vzdušje. Priznanje so posvetili tudi lokalni skupnosti, s katero sodelujejo, ter vsem partnerjem, ki so prispevali k rasti in razvoju hostla.
Natečaj “Moja dežela – lepa in gostoljubna 2023” ima pomembno vlogo pri spodbujanju kakovosti in inovacij v turizmu, zato je prejem nagrade za Youth Hostel Ars Viva še toliko bolj značilen. Hostel ne le, da je postal simbol odličnosti, temveč tudi navdihuje druge turistične ponudnike k dvigovanju standardov in ustvarjanju nepozabnih izkušenj za obiskovalce Slovenije.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd