+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

BROŠURA O PRAVICAH IZ OBVEZNEGA ZDRAVSTVENEGA ZAVAROVANJA

zzs

BROŠURA – ZZZS je z namenom izboljšati informiranost in ozaveščenost zavarovanih oseb o pravicah iz obveznega zdravstvenega zzszavarovanja in načinu njihovega uresničevanja izdal novo tiskano publikacijo »Pravice iz obveznega zdravstvenega zavarovanja.« To je temeljna predstavitvena publikacija ZZZS za zavarovane osebe.
Brošura zagotavlja zavarovanim osebam hiter in enostaven dostop do razumljivih informacij o sistemu obveznega zdravstvenega zavarovanja. Z izdajo si ZZZS prizadeva zmanjšati obseg nesporazumov in težav zavarovanih oseb pri uresničevanju njihovih pravic ter izboljšati kakovost izvajanja ter delovanja javne zdravstvene službe. Publikacija opisuje vse ključne pravice in obveznosti zavarovanih oseb iz obveznega zdravstvenega zavarovanja in bo kot taka postala del redne zbirke tiskovin za informiranje zavarovanih oseb.
Brošura je namenjena zavarovancem, ki jo lahko v tiskani obliki brezplačno prevzamejo v poslovnih prostorih vseh območnih enot in izpostav ZZZS v Sloveniji, v elektronski obliki pa je dostopna na spletnih straneh ZZZS. To obliko bodo tudi redno posodabljali.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd