+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

IZŠLA JE JUNIJSKA ŠTEVILKA PARAPLEGIKA

Para-121

Para-121In kaj vse lahko preberete v njej? Najbolj aktualne dogodke vam že v uvodnem članku predstavlja predsednik Zveze, nato pa v posamičnih rubrikah na šestdesetih straneh lahko preberete številne zanimive prispevke. Omenimo naj samo nekatere najbolj zanimive: zanimivosti iz 5. kongresa Evropske zveze paraplegikov, kako poteka obnovitvena rehabilitacija v letošnjem letu, kaj vse načrtujemo v učnem nasadu v Semiču, kako so potekale prve zaposlitve naših članov, naš član paraplegik bo verjetno postal prvi inštruktor varne vožnje pri nas, nekaj je pravnih nasvetov, zanimiv je intervju z generalnim direktorjem URI Soča, dobri ljudje so pomagali našim članom. Seveda je večina strani zapolnjena s prispevki in slikami naših devetih pokrajinskih društev, veliko prostora pa namenjamo tudi športu in športnim dosežkom naših športnikov, številnim kulturnim dogodkom, potopisom in razvedrilu. Skratka številka je pestra, zanimiva in popestrena z zanimivimi fotografijami.

LAHKO SI JO PREBERETE TUKAJ>>>

E: dpik.koper@gmail.com