+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

IZŠLA JE NOVA ŠTEVILKA GLASILA PARAPLEGIK

PARAPLEGIK ŠT. 114

Izšla je septembrska številka glasila PARAPLEGIK. Pravzaprav bi ji lahko povsem thumb_para-114.jpgupravičeno rekli revija, tako po oblikovni, kot po vsebinski in strokovni plati. Vsebina je pestra, zanimiva in bogata. Na 60-tih straneh lahko preberete, strokovne, kulturne in športne prispevke. S prispevki različne aktivnosti in dogodke predstavljajo pokrajinska društva.
Prav gotovo pa je najbolj zanimiv intervju s predsednikom vlade Janezom Janšo, ki ga je pripravila urednica Tina Pavlovič in prispevek o obisku predsednika države Danila Türka pri dolenjskih paraplegikih.
Med strokovno vsebino so prispevki o: podpisu listine o varnosti v cestnem prometu, novi športni dvorani za invalidne športnike, vračanju novih paraplegikov v domače okolje, novega otroškega oddelka v IRSR idr.
Med kulturnimi dogodki lahko poleg prispevkov o razstavah in delavnicah preberete še obsežen članek o odmevnem kulturnem tednu v Pacugu.
Tudi na športnem področju je veliko zanimivih člankov. Preberite nekaj o naših paraolimpijcih in evropskem prvenstvu v košarki, parabasketu alpe-jadran idr.
Vas zanima kakšna prihodnost čaka naš vrt v Semiču? Kliknite na povezavo in vse to pa še veliko več preberite v 114. številki našega glasila.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd