+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

JESENSKA ŠTEVILKA REVIJE PARAPLEGIK PRINAŠA VELIKO ZANIMIVEGA BRANJA

PP126

PP126Najprej preberite uvodnik predsednika Zveze, ki opozarja na odnos države do invalidov in pozablja na Konvencijo o pravicah invalidov ter na moto »Ničesar o invalidih brez invalidov.«
V nadaljevanju prebiranja pestrih prispevkov in pogleda na fotografije, boste spoznali utrip dela zveze in pokrajinskih društev v poletnih mesecih. Kar nekaj člankov je s strokovnega področja – Raziskave do kvalitetnih pripomočkov, Višini nominalnih izplačil, Vadba hoje – sistem lokomat, Novih članskih izkaznicah, Osebni asistenci …, nato pa so se razpisali dopisniki naših pokrajinskih društev. Pišejo o vseh dogodkih in aktivnostih v svojih društvih. Pogrešamo pa prispevke iz DP Istre in Krasa, DP severne Primorske in  DP Gorenjske. A se v tem času v teh društvih nič ni dogajalo ali pa so bili dopisniki vse poletne mesece na dopustu? PARAPLEGIK je namreč tudi ogledalo dela in aktivnosti v pokrajinskih društvih.
V reviji pa seveda lahko preberete še vrsto prispevkov s področja športa, kulture, zanimivih potopisov, poskrbeli pa smo še za zabavo in bistrenje možganov.

PARAPLEGIK


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd