+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

NOVOLETNO SREČANJE DPIK

Nekoč se mi je zdelo, da je do novega leta trajala cela večnost, sedaj pa je novo leto kar vedno hitreje prihaja. A je to znak, da sem že v letih ali pa ta današnji čas nima več prave ure. Tako je Društvo paraplegikov Istre in Krasa 26. 12. 2015 v Emoncu v Kopru ponovno za svoje člane organiziralo novoletno zabavo. Po tradiciji je to zabava, kjer poleg druženja v program tudi kaj koristnega. Tokrat smo pred družabnim srečanjem pripravili Občni zbor. Predstavnice Doma paraplegikov v Pacugu pa so pripravile predstavitev programa Izzy, ki zajema ves program pripomočkov za invalide.

Potem pa smo se zabavali in pozabiti na vse težave ter politične zdrahe. Koliko nam je to uspelo je seveda odvisno od posameznika. Nekateri se res zabavajo in uživajo ob večerji,glasbi, plesu, klepetu, drugi pa so malo manj družabni pa vendar tudi uživajo ob spremembi okolja, ki je doma vse preveč povezan s problemi. Kljub vsemu so vse to naši člani, tisti s problemi in tisti, ki jih nimajo. V našem društvu se zavedamo, da so dobri medsebojni odnosi temelj uspeha. Treba je poskrbeti za druženje in poglabljanje odnosov, za dober timski duh, medsebojno sodelovanje, dobro počutje in sprostitev. 

Na koncu pa bi vsem našim članom in vsem ostalim članom Zveze paraplegikov Slovenije v novem letu zaželel veliko zdravja in sreče ter čimmanj vsakdanjih problemov.

(BŽ)


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd