+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

PARAPLEGIK ŠT. 122

Para-122

Para-122Bralci našega glasila že prebirajo jesensko, 122. številko našega glasila, ob kliku na povezavo pa jo lahko preberete tudi obiskovalci naše spletne strani.
In kaj vse boste med drugim lahko še prebrali na šestdesetih straneh in videli na številnih fotografijah? Predsednik Zveze v uvodniku piše o sprejemu pri predsedniku vlade, kjer so obravnavali tekočo problematiko invalidov in drugih aktualnih dogodkih, pišemo o redni seji skupščine, vozniki društvenih kombijev in zveze so bili na treningu varne vožnje, v Slovenskih Konjicah pa je bil Dan brez vozička. Zanimivo je kaj vse se je dogajalo skozi poletno sezono v še nedograjenem domu v Pacugu. Poglejte prispevek o plačani praksi za invalide. Strokovni sodelavec poroča o mednarodnem kongresu ESCIF, preberite pa tudi sestavek o posvetu URI-SOČA, pa prispevek o osebni asistenci in prispevek o pripombah na predlog Zakona o davkih na nepremičnine in še zanimiv intervju.
V nadaljevanju so številni prispevki o dejavnostih vseh pokrajinskih društev. Prispevki o dogodkih, ki jih pišejo regijski dopisniki, so res pestri in zanimivi. Iz njih je razvidna dejavnost posamičnih društev.
Seveda so tudi v tokratni številki predstavljeni številni dogodki s področja kulture in športni dosežki naših športnikov z domačih, mednarodnih in svetovnih tekmovanj. Še posebej zanimiv je potopis naših štirikolosnikov s potepanja po libijski puščavi, v glasilu pa je nekaj strani namenjenih tudi razvedrilu.

PARAPLEGIK


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd