+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

PEVSKI ZBOR ANTOM MARTIN SLOMŠEK PRAZNUJE 40. LETNICO DELOVANJA

DSC_0017

DSC_0017FOTOGRAFIJE – Mladi pevci Pevskega zbora Anton Martin Slomšek so nas ob praznovanju nadvse pomembnega praznika 40.letnice delovanja povabili na koncert, ki je bil v nedeljo, 28.februarja 2010 v Športnem centru Zarja v Bazovici pri katerem bo sodeloval veliki prijatelj zbora, to je mladi harmonikar Marko Manin, ki ga smatrajo za naslednika Avsenika in Slaka in njegov trio.

Zborovodkinja Zdenka Križmančič, ki je žena našega člana Pavla, nas je na naše veselje že večkrat povabila, da smo z zborčkom sodelovali in vedno odhajali polni veselja in predvsem polnih src. Tudi tokrat je bilo tako, saj so se na praznovanju zbrali vsi, ki jim ti otroci in druženje z njimi veliko pomeni. Vzgoja otrok v takšnem vzdušju prinaša v življenje otrok neizbrisne sledi, ki jim bodo kjerkoli in kadarkoli prišle še kako prav. Vrhunskega petja, ki jim ga je v usta položila zborovodkinja s sodelavci in vsega kar zraven dodajajo še starši, se lahko skupaj le veselijo. Z zborom so neštete generacije prepotovale velik del sveta in spoznale veliko prijateljev. To pevsko tradicijo pa nameravajo širiti tudi v bodoče, saj mednje prinaša mnogo druženja in veselja, ki ga radi delijo z drugimi.

Ob prazniku čestitamo vsem mladim pevcem in vsem tistim, ki so jim pomagali do vrhunskih dosežkom in priznanjem ter jim želimo še veliko let uspešnega dela.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd