+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

POMOČ INVALIDOM NA BENCINSKIH SERVISIH OMV

omw

omwPri OMV Slovenija si vedno prizadevajo, da bi prav vsem njihovim gostom – tudi tistim, ki zaradi invalidnosti včasih potrebujejo pomoč – ponudili storitve na najvišjem nivoju. Zato so prisluhnili željam in potrebam posameznikov, ki se zaradi gibalne oviranosti pri obisku njihovih bencinskih servisov srečujejo z nevšečnostmi. Skladno z njihovo zavezo »We Care More« so pričeli z uvajanjem učinkovitega sistema, ki bo do invalidnih oseb veliko prijaznejši.
Na vsa točilna mesta po bencinskih servisih OMV v Sloveniji so namestili nalepke s telefonsko številko za pomoč invalidom. Po klicu na navedeno številko do točilnega mesta pristopi zaposleni in gostu nudi vso ustrezno pomoč pri točenju goriva ter nakupu izdelkov ali drugih storitev. S tem želijo poskrbeti, da bo tudi za gibalno ovirane osebe vsak postanek na njihovih bencinskih servisih potekal nemoteno in v prijaznem duhu. Za lažjo predstavo lahko na fotografiji pogledate kje je nalepka na točilnih mestih nalepljena.
Z aktivnostmi, ki jih izvajajo znotraj njihove nove usmeritve »We care more«, postavljajo  na prvo mesto zadovoljstvo gostov in njihovo dobro počutje ob obisku bencinskih servisov.
Če imate kakršenkoli predlog, kako njihove storitve za invalidne osebe še izboljšati, vam bodo z veseljem prisluhnili. Posredujte ga na: info.slovenia@omv.com.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd