+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

PONUDBA PROGRAMA IZI-POENOSTAVIM.SI

izi

Ime programaEasy Movings ponudbo medicinskih pripomočkov med našimi člani ni povsem zaživelo. Zato smo pri Zvezi izina področju prepoznavnosti naredili korak naprej in naredili novo podobo, ki spominja na Zvezin logotip ptička z zlomljenimi krili. Mogoče bomo bolj prepoznavni.
Tisti, ki ste bili na obnovitveni rehabilitaciji v Pacugu ste že dobro seznanjeni z izdelki, storitvami in ugodno ponudbo, ki je pripravljena za vas. Vabimo pa tudi druge, da nas obiščejo v poslovalnici Zveze paraplegikov Slovenije na Štihovi 14 v Ljubljani ali pa v Domu paraplegikov v Pacugu. V našo ponudbo medicinskih pripomočkov smo vključili le tiste izdelke, za katere lahko sami, kot uporabniki, z gotovostjo trdimo, da so dobri, kakovostni inprimerni za nas.

V teku so zaključna dela nastanitvenega centra Doma paraplegikov v Pacugu. Želimo  da bi lahko tudi z dejavnostjo IZI programa prispevali svoj finančni vložek za dokončni izgradnjo.
PREDSTAVITEV

E: dpik.koper@gmail.com