+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

VABILO NA DELAVNICO SPROŠČANJA

Ste utrujeni, bolni, ne dohajate vsakodnevnih obveznosti in si želite spremembe na bolje? Udeležite se dvodnevne delavnice, ki jo bo vodil indijski mojster joge

Acharya Shree Shankar.acharya

Delavnica bo potekala 21. in 22. aprila na ŽAGI V VRHNIKI v Loški dolini. Pričnemo v soboto 21. aprila ob 10 uri dopoldne.

Seznanili se bomo s starodavnimi metodami sproščanja, mudrami, dihalnimi vajami, jogo in dobili veliko uporabnih informacij. Vsak udeleženec bo imel na voljo čas za individualno obravnavo.

Posvetili se bomo kombinacijam aktivnosti, ki uspešno delujejo proti debelosti, napetosti in napadom tesnobe, depresiji, diabetesu, bolečinam v hrbtenici, visokemu krvnemu tlaku, astmi, srčnim obolenjem, obolenjem ščitnice itd.

Na delavnici bo poskrbljeno za hrano, pijačo in prenočišče (prespimo lahko na seniku, zato potrebujete spalno vrečo ter kako odejo). Vse podrobne informacije o Acharyi Shree Shankarju in delavnicah so vam na voljo na telefonski številki 041 370714 (Tanja). Cena delavnice je 120 EUR za dva dni. Po končani delavnici bodo vsi udeleženci prejeli posneto video gradivo, da lahko doma kadarkoli obnovijo znanje.

TERMINSKO VSEBINSKI NAČRT >>>

Če vas zanima več o Acharyji Shree Shankarju in točen terminski in vsebinski opis delavnice vam omenjeno lahko posredujem po elektronski pošti. Pišete lahko na naslov pepelka33@gmail.com

Bodite udobno oblečeni in s seboj prinesite ogromno dobre volje in želje po novih znanjih. Ker je število mest omejenih pohitite s prijavo na zgoraj omenjeno številko.

Lep spomladanski pozdrav!!!


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd