+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

VABILO – POTAPLJANJE INVALIDOV

Vabilo na 7. mednarodni simpozij »Potapljanje AST 2009« (14.2.2009)

PROGRAM

Že sedmo leto zapored bo v Zrečah v organizaciji Mednarodne zveze društev IAHD Adriatic potekal osrednji družabni in akademski dogodek za potapljače iz Slovenije in sosednjih držav. Skozi zadnjih šest let je simpozij postal forum, kjer lahko rekreacijski potapljači nadgradijo obstoječe potapljaško znanje, se seznanijo z novimi dosežki v potapljanju in s tem povezano znanostjo. Kljub temu, da se je osrednja tema simpozija spreminjala, je vseeno ohranila povezavo med zgodovino potapljanja v regiji, modernim potapljanjem in globalno potapljaško skupnostjo.

Vsako leto lahko obiskovalci srečajo pionirje potapljanja in nekatere trenutne vrhunske svetovne potapljače in znanstvenike. S spoznavanjem ekspedicij preko mej mogočega ali skozi odpiranje podvodnega sveta potapljačem s posebnimi potrebami nam druženje na simpoziju omogoča razširjanje naših obzorij.

Med potapljači velja simpozij za potapljaški praznik, ki nas motivira, da izboljšamo svoje potapljaško znanje in varnost pri potapljanju. Na koncu koncev je simpozij tudi priložnost, da srečamo stare prijatelje, spoznamo nove in se zabavamo skupaj.

Vljudno vabljeni!

IAHD Adriatic

Branko Ravnak

Dodatne informacije in prijave:

www.iahd-adriatic.org/simpozij09

E: dpik.koper@gmail.com