+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

ZADNJA PRILOŽNOST ZA MEGA OBNOVITVENO REHABILITACIJO V DOMU PARAPLEGIKOV!

dp pacug112

Zaradi velikega zanimanja je v Domu paraplegikov Pacug na voljo le še nekaj prostih mest. Vse, ki se na obnovitveno rehabilitacijo še niste dp pacug112prijavili, ali pa še razmišljate kam bi šli vabimo v Dom paraplegikov Pacug. In zakaj ravno v Dom paraplegikov in ne drugam. 
Dom paraplegikov je družinam prijazen. Otroci vseh starosti imajo na voljo igrala, ogromno površin kjer lahko brezskrbno tekajo, medtem ko starši uživajo v jutranji kavici. Otroci so pri nas dobrodošli in vse do 8. leta pri nas bivajo brezplačno. Od 8.  do 12. leta pa boste zanje plačali le polovično ceno.
Letos vam omogočamo tudi, da storite tudi nekaj za svoje zdravje. Zato boste dobrodošli na jutranji telovadbi, bodisi v bazenu z morsko vodo ali na prostem. V raznih delavnicah vam bomo predstavili način zdravega življenja in prehrane. Poskrbeli bomo tudi za vaš fantastičen prenovljen izgled; s pomočjo manikure, pedikure, obiska frizerja in še mnogo več.
Na voljo vam bo obilica športnih aktivnosti, od košarke, namiznega tenisa, plavanja, pa vse do pikada in novih zabavnih iger kot je throwing.
Kot veste Obala nudi številne priložnosti za zabavo in letos boste imeli možnost biti del prav vsake od njih. Sami namreč z budnim očesom spremljamo dogajanje na Obali in vas bomo peljali prav na vsak dogodek vreden ogleda (seveda pod pogojem, da je primerno poskrbljeno za gibalno ovirane).
dp pacug11Ob vsem tem naj vas vsekakor ne skrbi, da bi vam bilo dolgčas, saj bo za večerno zabavo poskrbljeno še s tematskimi večeri, podnevi pa se boste kratkočasili z umetniškim ustvarjanjem ali mnogimi športnimi aktivnostmi. Ne gre pozabiti tudi organiziranih izletov in ogledov, ki vam jih bomo ponudili tekom vašega bivanja pri nas.
Naše osebje že vrsto let skrbi za vaše dobro počutje in prijetno okolje, za kar se bomo trudili tudi v prihajajoči sezoni. Zaposlujemo ljudi, ki širijo dobro voljo in pozitivno energijo, kar se zagotovo odraža v dobrem počutju naših gostov.
Kaj torej lahko dobite v Pacugu česar drugje ne morete? Ne sprašujte se več, v nadaljevanju vam nudimo vse odgovore:
Individualno obravnavo – pri nas se še kako dobro zavedamo tega, da je vsak človek individuum. Ravno zato vam nudimo karseda prilagojeno bivanje (temu služi naš vprašalnik – tukaj);
– brezplačna uporaba savne;
– neomejena uporaba bazena z morsko vodo;
– brezplačna uporaba brezžičnega interneta;
– brezplačna uporaba računalnika;
– brezplačno bivanje za otroke do 8 leta;
– brezplačno bivanje za domače živali (divje živali in zveri izključene);
– brezplačno testiranje posteljne blazine proti preležaninam Dynamic TubusAir 18/3
– možnost obročnega plačila za spremljevalce ki so samoplačniki;
– BIVANJE BREZ DOPLAČIL ZA KORISTNIKE OR IN NJIHOVE SPREMLJEVALCE NAPOTENE S STRANI ZPS
Dom paraplegikov Pacug

 


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd