+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

ZAPOSLITVENA INFO TOČKA

dp zaposlitev2017 1

Če vas zanima kako napisati življenjepis in ponudbo za delo, kako poiskati pravega delodajalca, kakšne so olajšave in subvencije pri dp zaposlitev2017 1zaposlovanju invalidov in zakaj jih je dobro poznati? Kako se pripraviti na razgovor, kaj pa s. p. ali pa zgolj zakaj se sploh zaposliti, se mi to sploh izplača? Vabljeni na pogovor o tem.
amen programa je nudenje informacij o zaposlovanju članom pokrajinskih društev, ki se odločajo o tem ali bi se zaposlili ali izbrali drugo alternativo, tistim ki razmišljajo, da se morda niso odločili pravilno in tistim, ki so zgolj radovedni.
Na Gorenjskem od koder izvira ideja o Zaposlitveni info točki so vzpostavljeni redni mesečni termini svetovanja, prav tako pa ste vsak zadnji četrtek v mesecu med 11. in 13. uro vabljeni na Zvezo paraplegikov Slovenije v Ljubljano. Z izvajanjem smo začeli 30. marca 2017, nadaljnji datumi pa so: 20. april, 25. maj, 29. junij, 28. september, 26. oktober, 30. november in 21. december.
Informacije so vam lahko dostopne tudi na vašem društvu, če boste zanimanje izrazili vsaj trije člani. Če vas zanimajo informacije v zvezi zaposlovanjem, kontaktirajte svoje društvo s katerim se bomo ob dovoljšnem zanimanju dogovorili za izvedbo delavnice in svetovanja v vaši bližini. Vabljeni!
Na Zvezi ali na Društvu vam bo na razpolago mentorica Mojca Selak, ki je tudi članica Društva paraplegikov Gorenjske in bo nudila informacije o zaposlovanju ali pa jih skupaj z vami poiskala, če se bo izkazalo, da imate zapletena vprašanja s katerimi se še ni srečala.
Še eno vabilo
Zaposlitvena info točka je poskusni program, ki je v zgodnji fazi razvoja, zato je dobrodošel vsak vaš prispevek – v obliki udeležbe, predlogov izboljšav, konstruktivnih kritik ali drugih dobronamernih komentarjev ter pobud. Pošljete jih lahko na zaposlitvenainfotocka@gmail.com. Hvala že vnaprej!


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd