+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

4. REDNI VOLILNI OBČNI ZBOR

FINANČNO POROCILO FINANČNO POROCILO (30.50 KB)

V soboto, 15. marca 2007 je Društvo paraplegikov Istre in Krasa v Domu paraplegikov v Pacugu  izvedlo 4. redni volilni Občni zbor. Občni zbor je kot delavni predsednik vodil Benjamin Žnidaršič s pomočjo dveh članov Vojka Gašperuta in Boruta Pervanja. Ker je bil občni zbor volilni, smo izvolili tudi Volilno komisijo, ki ji je predsedovala Dragica Sušanj in še dva člana Dušan Ambrož in Pavle Krizmančič.thumb_obcni.jpg
Delo občnega zbora je potekalo tekoče s pregledom dela za nazaj in Poročilom o delu društva za leto 2007, ki ga je podal predsednik Željko Geci. Poročilo nadzorne komisije je podal Miroslav Nedeljkovič, nato pa je bila odprta razprava. Razprava je pokazala, da je delo društva dobro, da so prihodki glede na razpise precej večji, da pa je tudi dela mnogo več. Pomembno je, da se v delo društva vkjučuje čim več mladih in da vsak član čuti odgovornost, da sodeluje pri delu društva in da od društva vedno samo nekaj ne pričakuje.
Po predstavitvi plana društva za leto 2008 predsednika Željka Gecija smo razrešili vse organe društva. Delo je prevzela Volilna komisija in izvolili smo nove organe društva, ki so:
za predsednika je bil ponovno izvoljen Geci Željko, za podpredsednika Žnidaršič Benjamin, za tajnika Pervanja Borut in za blagajnika Koren Klavdij.

Člani  Upravnega odbora so: Petkovšek Srečko, Božič Boško, Gašperut Vojko, Černe Matjaž, Mahne Valter.
 Nadzorni odbor sestavljajo: Nedeljkovič Miroslav, Sosič Sandi, Pandžič  Džana, Dragica Šušanj in Ekselevski.
Disciplinsko komisijo sestavljajo: Paladin Zvezdan, Gašperut Vojko in Božič Boško.
Na Občnem zboru smo tudi sprejeli dopolnilo 1. in 11. člena Statuta Društva paraplegikov Istre in Krasa, ki se je spremilo:
–          v 1. členu smo zaradi Zakona o društvih, ki ne določa več skrajšane oblike imena društva, črtali drugi odstavek, ki opredeljuje skrajšano ime društva.
–          V 11. členu se Statut DPIK dopolni z novim odstavkom, ki se glasi: Na področju kulture izdaja literarna in leposlovna dela ter brošure, organizira strokovna izobraževanja in prireditve in skrbi za njihovo kvalitetno organizacijo in izvedbo. Sodeluje s kulturnimi inštitucijami in strokovnjaki s tega področja na vseh področjih kulture v korist članov.
–          V 11. členu se Statut DPIK dopolni z novim odstavkom, ki se glasi: Na informativnem in medijskem področju skrbi za boljši pretok informacij in po potrebi skrbi za zbiranje, urejanje in posredovanje informacij. Sodeluje z novinarji in medijskimi hišami na mednarodnem in domačem prostoru z namenom izboljšanja prepoznavnosti Zveze paraplegikov Slovenije in društev v njeni sestavi.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd