+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

CERTIFIKATI ZLDS ZA NAŠE SLIKARJE

Certifikat za jedkanico Vojka Gašperutathumb_vojko-grafika.jpg

V Kulturnem domu v Mengšu so 22. novembra ob odprtju zaključne razstave ZLATA PALETA 2008, podelili Zlato paleto za vrhunske dosežke ustvarjanja na področju slikarskih tehnik, Zlato modelirko za kiparstvo, Zlati objektiv za umetniško fotografijo in Certifikate kakovosti za potrditev dobrega dela in posredovanja likovne kulture med ljudmi.

Certifikat za sliko Zorice Razboršek

thumb_zorica_certifikat.jpgMed izbranimi deli so bila tudi likovna dela naših umetnikov. Vojko Gašperut je prejel Certifikat kakovosti v skupini Risba »Soline« (svinčnik) v skupini Grafika pa za jedkanico z enakim naslovom. Zorica Razboršek je v skupni Slikarstvo-realizem prejela Certifikat kakovosti za »Šopek v kozarcu« (olje), Ljudmila Turk pa za delo »Vaški muzikantje« (risba – svinčnik) in v skupini Grafika za sliko »Močvirski tulipan« (linorez). Vsi drugi naši razstavljavci pa so prejeli posebna priznanja.
Certifikate je našim umetnikom podelil predsednik Zveze likovnih društev Slovenije Ljubo Zidar – akademski kipar, restavrator in mag. umetnosti.
Na zaključni razstavi so ljubitelji lahko občudovali bogat in živopisen mozaik likovnih stvaritev na področju risbe,grafike, realističnega slikarstva, abstraktnega upodabljanja, kiparstva in fotografije. Razstava bo odprta do 12. 12. 2008.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd