+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

MEGLIČEVA IN KANCLER DRŽAVNA PRVAKA

V športni dvorani OŠ v Logatcu je 21. oktobra 2017 potekalo državno prvenstvo invalidov v namiznem tenisu. Med njimi so nastopili tudi naši igralci iz nekaterih pokrajinskih društev Zveze paraplegikov Slovenije.
Zaradi premajhnega števila tekmovalcev je organizator vse igralce na vozičkih združil v eno skupino kjer so igrali vsak z vsakim. Barbara Meglič iz DP Gorenjske in Primož Kancler iz DP Podravja sta osvojila naslov državnega prvaka, med igralkami je srebrno medaljo osvojila Andreja Dolinar iz DP Gorenjske, med igralci pa si je bronasto medaljo priboril Ljubiša Gajič iz DP ljubljanske pokrajine.
Po odigranem rednem delu so v moški in ženski konkurenci sledila tekmovanja še v odprti kategoriji. V ženski konkurenci je drugo mesto osvojila Barbara Meglič, tretje pa Andreja Dolinar. V moški konkurenci pa naša igralca nista dosegla vidnejših rezultatov. V posamični konkurenci so tekmovalke in tekmovalci za prva mesta v svojih skupinah prejeli medalje, v kategoriji open pa pokale.
Organizator tekmovanja je bila Zveza za šport invalidov Slovenije-Paraolimpijski komite, izvajalec pa Namiznoteniški klub Logatec.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd