+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

NOVOLETNA ŠTEVILKA PONUJA VELIKO ZANIMIVEGA BRANJA

PARAPLEGIK – Urednica Mirjam Kanalec se poslavlja z najbogatejšo in najbolj pestro številko parapl139glasila PARAPLEGIK doslej. Novoletna številka je namreč presegla magično številko in je natisnjena kar na 106-tih straneh. Tudi vsebina je pestra in zanimiva. V enajstih rubrikah bo v različnih prispevkih prav gotovo vsakdo našel nekaj branja zase. Mirjam v kolumni urednice razmišlja o nostalgiji in melanholiji ter pojasnjuje zakaj zapušča urednikovanje.
Predsednik Zveze Dane Kastelic v svoji kolumni predstavlja najpomembnejše dogodke v letu, ki se izteka in se zahvaljuje vsem, ki so sodelovali pri njihovih realizacijah.
In še nekaj o vsebini. Koristni so strokovni prispevki iz socialnih in zakonodajnih področij ter dejavnosti Zveze. Preberete lahko nekaj zanimivih intervjujev, nato pa številne prispevke in zanimivosti iz vseh devetih pokrajinskih društev.
Ko boste glasilo prelistavali naprej boste lahko prebirali številne članke o športu in športnih dosežkih naših športnikov nato pa še prispevke s področja kulture. Na koncu boste prebrali še nekaj zanimivih potopisov, nekaj strani pa je namenjenih tudi razvedrilu.


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd