+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

OB 38-LETNICI ZVEZE PARAPLEGIKOV SLOVENIJE

 

Zveza paraplegikov Slovenije praznovala delovno

Na osemintrideseto obletnico ustanovitve Zveze paraplegikov Slovenije sta nas v Domu paraplegikov 16. aprila 2007 uradno obiskala državni sekretar Ministrstva za lokalno samoupravo mag. Marko Starman in župan Občine Piran Tomaž Gantar dr.med.. Visoka gosta so sprejeli podpredsednik Zveze paraplegikov Slovenije Dane Kastelic, direktor doma Jani Trdina in predsednik društva paraplegikov Istre in Krasa Željko Geci. Po predstavitvi dolgoletnega delovanja Zveze paraplegikov v slovenskem prostoru so si izmenjali poglede na kompleksno zaključitev projekta Dom paraplegikov.

Predsednik Zveze paraplegikov Slovenije Ivan Peršak je na ta jubilejni dan Zveze aktivno sodeloval na seji Sveta Fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij, ter na Upravnem odboru Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Obe instituciji so vitalnega pomena za zagotavljanje zaščite interesov slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.  

In tako zaradi pomembnosti sodelovanja na vseh nivojih ni bilo skupnega trenutka za proslavljanje. Ker vsako delo obrodi sad v prihodnosti, ga bo zagotovo tudi današnje. Torej, za zdravico bo še priložnost.

 

Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd