+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

OBNOVITVENA REHABILITACIJA IN POČITNIKOVANJE

OBNOVITVENA REHABILITACIJA
Zveza paraplegikov Slovenije je tudi v letošnjem letu organizator skupinske obnovitvene rehabilitacije (SOR) za osebe s poškodbo hrbtenjače. Potekala bo v Domu paraplegikov v Pacugu ter štirih najbolj obiskanih slovenskih zdraviliščih in termah – Zdravilišču Laško, Termah 3000 – Moravskih toplicah in Termah Zreče. V Domu paraplegikov Pacug se SOR prične 15., v zdraviliščih in termah pa 29. maja 2017.
V letošnji sezoni Dom paraplegikov Pacug drugo leto odpira vrata za obnovitveno rehabilitacijo s polno zmogljivostjo. Tudi letos vam bodo poleg prijetne obmorske klime, ponovno ponudili vrhunske terapije, bazen z morsko vodo, organizirane izlete in še mnogo drugega. Zato vas prisrčno vabimo, da se obnovitvene rehabilitacije udeležite v našem domu, ki je edini objekt popolnoma prilagojen za gibanje na invalidskem vozičku v Sloveniji.

POČITNIKOVANJE
Naši člani, njihovi svojci in drugi pa bodo v letošnjem letu lahko počitnikovali v Domu paraplegikov Pineta, Domu paraplegikov Semič in apartmajskih hišicah v Čatežu.
Članice in člani pokrajinskih društev Zveze paraplegikov Slovenije so razpise prijavnice in termine prejeli po pošti, objavljamo pa jih tudi na spodnjih povezavah.
RAZPIS SORRAZPIS PINETARAZPIS ČATEŽRAZPIS SEMIČ –  TERMINI ZDRAVILIŠČATERMINI DOM PACUGPRIJAVNICA SORPRIJAVNICA PINETAPRIJAVNICA ČATEŽANKETA PACUGPROGRAM PACUGPROGRAM PACUG TERAPIJEPROGRAM TERME 3000


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd