+386 (0)41 697 560
dpik.koper@gmail.com

PODPISANA POGODBA O SODELOVANJU

dom-podpis

Po večmesečnih pogajanjih in obiskih v Milanu in Sloveniji sta direktor Doma paraplegikov Damjan Hovnik in predstavnik podjetja Seniorlife Andrea Feretti 11. decembra 2014, podpisala pogodbo o ekskluzivnem zastopanju podjetja in njihovih izdelkov na slovenskem trgu. Hkrati pa so se dogovorili, da bo italijansko podjetje v Italiji, preko Doma paraplegikov kot nosilca dovoljenja za dom-podpistrženje v Sloveniji, v Italiji in Švici distribuiralo ročne komande slovenskega proizvajalca Pesjak.
Seniorlife je podjetje z dvajsetletno tradicijo izdelave in distribucije izdelkov, ki so namenjeni premagovanju različnih arhitekturnih ovir in lažjemu gibanju starejših in gibalno oviranih invalidov ter opremo gospodinjstev in ustanov.
Da je podpis pogodbe za Dom paraplegikov pomembna prelomnica v delovanju dejavnosti pričajo izdelki, ki jih bomo v Sloveniji ekskluzivno tržili za vaše udobje in življenje z invalidnostjo. Ponudba namreč zajema KYMCO električne skuterje, proizvajalca KYMCO HEALTHCARE iz Anglije;
Stopnišče dvižne stole PLATINUM STAIRLIFTS;
Stopniščne ploščadi za invalidske vozičke EXTREMA STAIRLIFTS;
Nagibne počivalnike SENIORLIFE;
Vgradne kadi in prhe JACUZZI;
Pohištvo za bolnišnice in ustanove za nego invalidov in ostarelih znamke MISSAGLIA.
Prav tako bo Seniorlife skrbel za trženje vseh blagovnih znamk in promocijo izdelkov v Sloveniji. V kratkem bodo izvedena usposabljanja zaposlenih za delo na tehničnem področju poznavanja izdelkov, meritve, vgradnjo in servisiranje. Ob odprtju sezone obnovitvene rehabilitacije vam bo v Domu paraplegikov v Pacugu na voljo tako imenovani prvi »SHOWROOM«, kjer bodo izdelki razstavljeni. V času OR pa vam bodo na voljo različni modeli električnih skuterjev Kymco Healthcare, s katerimi se boste lahko zapeljali do morja ali kam drugam na izlet.
Dela nam torej ne bo zmanjkalo, vas pa vabimo, da si ponudbo izdelkov ogledate na spletnih straneh – www.seniorlife.it in www.kymcoforu.com


Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: dpik.koper@gmail.com

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd